Селекционерът на Бразилия Тите бе повече от доволен от гръмката

...
Селекционерът на Бразилия Тите бе повече от доволен от гръмката
Коментари Харесай

Тите: Ние сме отбор с нападателна нагласа

Селекционерът на Бразилия Тите бе повече от удовлетворен от гръмката победа с 4:1 над Южна Корея на 1/8-финала на Световното състезание. След мача той съобщи, че тимът му е с нападателна настройка и е обикновено да бележи толкоз доста.

" Какво да ви кажа за нападението ни? Ние сме тим с нападателна настройка. Имаме смелост, техника, темперамент, отвесно придвижване, всичко това е впечатляващо. Тази генерация е построена от доста огромни експерти. Днес получих известие от Жардин, който споделя своята горделивост. Друг, който ще загатна е Амадеу, който бе част от построяването на състезател като Винисиус Жуниор. Хората не знаят, само че те слагат основите в построяването на тези спортисти, в това число и в морално отношение. Тези експерти, които са работили с тези играчи, са извънредно скъпи. Искам да споделя тази наслада с тях, тъй като този тим има офанзивна смелост ", счита Тите.

" Важно е да бъдем уравновесен тим и сме наясно с това. В сходно съревнование, когато има даже и леко разбалансиране, може да бъде съдбовно ", добави експертът.

Той разяснява и ролята на завърналия се след травма Неймар.

" Присъствието му е значимо, поради неговото водачество. Когато имаме подобен състезател, към който всички да се обръщат, това значи, че към този момент имаме лъка и стрелата в ръката си, а това прави разликата. Неговото водачество е значимо за тима. Разполагаме с нападатели с разнообразни характерности, само че той е центърът, който дава мощ на останалите да се изявят ", счита експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР