Селекционерът на Босна Ивайло Петев призна, че не е доволен

...
Селекционерът на Босна Ивайло Петев призна, че не е доволен
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Не съм доволен, че още нямам победа начело на Босна и Херцеговина

Селекционерът на Босна Ивайло Петев призна, че не е удовлетворен от това, че откогато пое отборът към момента няма победа. Снощи отборът приключи 0:0 с Черна гора в контрола. Това беше трети мач на отбора под негово управление. Като цяло серията без триумф на " змейовите " продължава от края на 2019 година.

" Това беше другарски мач и имахме много дебютанти в състава. Не беше елементарно, само че хубавото е, че добих визия за опциите на тези момчета. Има от какво да съм удовлетворен, само че в това време някои неща не ми харесаха. Желанието за победа беше налице, само че допуснахме доста неточности. Браво на Шехич за спасяванията, само че ние сме едно цяло и не би трябвало да се разделяме ", разяснява Петев.

" Ще си направя обширен разбор на мача. Не желая да различавам обособени футболисти. Някои момчета за първи път играха на такова равнище, а това изисква да са душевен готови. Не ми е прелестно, че още нямаме победа. Ситуацията обаче е такава, каквато е. Трябва да продължим да работим, с цел да изглеждаме по-добре в идващите мачове ", изясни той.

" Дали ще продължа да залагам на 3-5-2? Всичко е допустимо. Аз одобрявам тази групировка, само че най-важното е постоянно да се приспособяваме към противника ", сподели Петев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР