Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес призна, че Канада е бил

...
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес призна, че Канада е бил
Коментари Харесай

Мартинес: Много труден мач, Канада бяха по-добри

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес призна, че Канада е бил по-добрият тим в мача сред двата отбора предходната вечер, приключил с триумф за " алените дяволи " с 1:0. Канадците преобладаваха в огромна част от дуела и изпуснаха дузпа през първото полувреме, само че белгийците стигнаха до трите точки, с помощта на гол на Миши Батшуай.
Роберто Мартинес
" Много сложен мач, Канада бяха по-добри от нас. Те имаха доста явен игрови проект, имат доста скорост, играят пряк футбол. Ние трябваше да покажем друго лице от играта си. Много съм благополучен, тъй като спечелихме посредством нашия темперамент, опит и класата на вратаря ни, който ни остави в мача. Тази победа е по-важна от победа, когато играеш добре ", разяснява Мартинес след триумфа.

" Победата си е победа. Трябва да играем по-добре, да израснем. Тук сме от пет дни, в подобен шампионат би трябвало да играеш все по-добре с всеки идващ мач. Видяхте какъв брой доста водещи тимове изгубиха, тъй като международното те кара да израстваш. Всеки извоюван мач и голямо достижение. Трябва да бъдем реалисти и да оценим успеха. Не играхме добре, това е ясно, само че когато печелиш, без да играеш добре, това е хубава основа ", добави треньорът на Белгия.

В идващия си мач Белгия се изправя против Мароко в неделя, 27-ми ноември, от 15:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР