Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес предупреди играчите си да внимават

...
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес предупреди играчите си да внимават
Коментари Харесай

Роберто Мартинес: Смяната на клубната принадлежност преди Мондиала носи несигурност

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес предизвести играчите си да внимават доста какви летни прехвърляния замислят и въобще дали e верен този миг да сменят тимовете си.

" Внимавайте доста да не извършите в този интервал от годината ход, който да повлияе и попречи на кариерата ви. Защото да играеш на Световно състезание е неповторим миг във футболния път на всеки един футболист ", сподели Мартинес на конференцията, на която разгласи имената на 32-а футболисти за четирите мача от шампионата Лига на Нациите през юни.

" Ще играем на Мондиал през европейската зима и ние към момента нямаме никаква предходна информация, с цел да знаем по какъв начин това се отразява на играчите и по какъв начин лятната пауза може да повлияе на селекцията на националния тим.

Това е, което се пробвам да кажа. Че когато сменяш клуба, това носи неустановеност. Понякога би трябвало да се адаптираш към нов език, нова просвета, нов футболен метод и това от време на време се нуждае от интервал на разбиране ", сподели още испанският селекционер.

Мартинес се тормози, че акомодацията може да отнеме сред три и шест месеца и това зависи от новото място, както и от душeвността на футболиста.

" Световното състезание е единствено след 16 седмици. Затова желая да кажа, че този аспект на футболната кариера би трябвало да се има поради. Може би най-хубавият аспект за трансфер е януари следващата година след Световното ", съобщи още испанският треньор.
 Германия с лагер в северен Катар преди Мондиал 2022
Германия с лагер в северен Катар преди Мондиал 2022

Очаква се четирикратните международни първенци да дойдат на 17 ноември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР