Селекционерът на българския национален отбор за младежи до 21 години

...
Селекционерът на българския национален отбор за младежи до 21 години
Коментари Харесай

Александър Димитров: Играчите повишиха самочувствието си след успеха над Полша

Селекционерът на българския народен тим за младежи до 21 години Александър Димитров е удовлетворен от труда, който играчите му поставят.

Тимът се прибра в България след.

" Радваме се след успеха, играчите покачиха самочувствието си. Победата бе заслужена и пристигна в подобаващ миг против доста мощен съперник. Играчите страдаха и работеха за тази победа. Момчетата доста бягаха и имаха взаимопомощ на терена. Работеха като тим. Бяха близо един до различен ", показа той.

Наставникът отличи и работата на мъжкия народен тим.

" Радвам се на резултатите на мъжкия народен тим. Илиан Илиев е доста огромна персона. Той бе от първите, които ми се обади, с цел да поздрави тима. Благодаря на Илиан, че не пипа хора от младежкия народен тим. Резултатите се виждат, когато младежите получават доверие в клубовете си. Заслужават го, сравнявайки доверието към чужденците в българския шампионат. След Конгреса непрекъснато чувам за обединяване. Развитието на футбола върви изпод нагоре ", добави той.

Неговият ученик Мартин Петков е горделив, когато показва страната, без значение на какво равнище.

" Победата беше доста хубава. От първата до последната минута вярвахме, че ще победим и го искахме. Треньорът ни стимулира. Когато не се тормозим, нещата се получават. Трябва да се гордееш, когато играеш за България, даже и за младежите. Всеки би трябвало да дава максимума от себе си всеки ден. Надявам се един ден в Българя да имаме такива игрища като този в Полша ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР