Селекционерът на българския национален отбор за младежи до 21 години

...
Селекционерът на българския национален отбор за младежи до 21 години
Коментари Харесай

Александър Димитров е доволен от надграждането в младежкия национален отбор на България

Селекционерът на българския народен тим за младежи до 21 години Александър Димитров похвали представянето на младите " трикольори " при успеха с 1:0 в гостуването против Полша от европейските квалификации.

Гол на Марин Петков през второто полувреме остави България на трето място в класирането, на три точки след водача Полша. Двата тима още веднъж ще играят един против различен през септември в София.

" Всички положихме доста работа. Винаги съм казвал, че е голямо наслаждение да работя с тези момчета. Има доверие сред нас. Те дадоха максимума от своите благоприятни условия. Всички видяха, че техните благоприятни условия са огромни и заслужават доста повече от това, което получават все още. Имаше доста тичане и взаимопомощ. Направиха го, като демонстрираха класа и самочувствие. Дойдохме на едно неповторимо оборудване, каквото няма в България. Имах терзания, че може да се пренавият и да не се отрази добре на играчите. Този тим е изработен от първия квалификационен мач и израства с всеки един дуел. Благодарение на тяхната отдаденост в подготвителния развой бързо се върнаха на това равнище, на което бяха. От мача с Естония надградихме още повече. Радвам се, че трудът на футболистите се възнагради ", разяснява Димитров след срещата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР