Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич в

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич в
Коментари Харесай

Без пари за повиквателна в националния тим - Футбол

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстаич в въвел доста строга дисциплинираност в състава още от първия си ден отпред на " лъвовете ". Сръбският умел експерт е трансформирал цялата конюнктура в лагера.

Новите правила включват наложителна връзка на британски език, съблюдаване на открития ред, както и вечерни проучвания, с цел да се следят непрестанно виталните индикатори на футболистите. По отношение на частта с дисциплината оказват помощ и помощниците на Кръстаич.

Победите от мачовете с Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0) в шампионата Лига на нациите под безусловно никаква форма не са обвързани с финансови тласъци.

Решението на Българския футболен съюз е да не заплаща на играчите наложителните по устав суми за повиквателни, които се равняват на 700 евро за дуел. Мярката е наложена заради незадоволителното показване през месец юни, когато бе записана унизителна загуба с 2:5 от отбора на Грузия в Разград, историческо тъждество с Гибралтар (1:1) и нулево тъждество в Тбилиси против Грузия (0:0). Тогава самият механически шеф Георги Иванов - Гонзо, който пое краткотрайно треньорската позиция след оставката на Ясен Петров, санкции тима поради слабите резултати, давайки звук за задаващите се рокади. 

Решението е било признато с схващане от футболистите, които имат опция въпреки всичко да получат награди тази година, в случай че реализиран нови два триумфа в идните контролни срещи с Люксембург и Кипър. На 16 ноември България е посетител на Острова на Афродита, а 4 дни по-късно следва аудиенция на Великото херцогство. Ако " трикольорите " реализиран 4 поредни триумфа при Кръстаич, ще бъдат възнаградени с 5000 евро като отплата за неналичието на полагащите се суми от повиквателни.  

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР