Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев похвали играчите за

...
Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев похвали играчите за
Коментари Харесай

Хубчев: Играхме силно, но нямахме лидер

Селекционерът на българския народен тим Петър Хубчев похвали играчите за тяхната борбеност и себераздаване, въпреки те да изгубиха международната подготовка против Франция с 0:1. Наставникът призна, че точно гол за " петлите " е бил необходим, с цел да накара България да огледа самоуверено напред и да покаже най-хубавия си футбол. Бившият треньор на Берое обаче е отчаян, че на терена е липсвал водачът в нашия отбор. Той към този момент гледа към последния мач от група " А " на пресявките против Люксембург и призна, че се тормози от неуспех.

" Не бих споделил, че голът ни смути. Точно противоположното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям почит към Франция. Не единствено след почивката, само че и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този тим. Няма водач, по този начин беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро ", показа Петър Хубчев.

" Божидар Краев не е от такова огромно значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро. Но не би трябвало да забравяме, че Франция е в Топ 3 на света, а играхме като еднакъв с еднакъв. Само преди няколко месеца се сравнявахме с други тимове. Вярвам на тези момчета, както и на още десетина отвън тима, само че не би трябвало да се заблуждаваме и да признаем, че това е максимумът. Повярвайте ми - признателен съм и имам вяра на тези момчета ", отговори селекционерът.

" Сигурен съм, че ще се чуят много позитивни гласове и мнения. Сега стартирам да трептя и се тормозя от Люксембург. Всичко друго с изключение на победа ще е неуспех, тъй като там ние ще сме любимец. Умора и пътешестване не са опрощение ", призна Хубчев. " За мен най-важното е, че демонстрираме тази прословута борбеност, която доста генерации са показвали. Но това е дребна крачица. Има доста какво да подобряваме и в този съставен елемент, и в доста други ", приключи Петър Хубчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР