Селекционерът на България Пламен Константинов коментира защо се стигна до

...
Селекционерът на България Пламен Константинов коментира защо се стигна до
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Това, което показа Русия днес, е доста над нашия потенциал

Селекционерът на България Пламен Константинов разяснява за какво се стигна до загубата от Русия с 0:3 и трите загуби на шампионата в София.
 България - Русия @@@
“Да приказваме дали е можело, на тази игра на Русия, не можеше, нямаше какво да предоставим. В някакъв различен ден може би, само че не и през днешния ден. Лошото е, че тяхната офанзива след положително посрещане беше 100%, дружно с нашата офанзива 0%. Такива числа не се срещат всеки ден. Да ви кажа почтено, аз не се сещам да съм виждал въобще”, сподели Пламен Константинов след мача с Русия.
 България - Русия @@@
“Истината не е, че единствено нашите момчета не са играли. Играха, само че руснаците играха на супер равнище на всички детайли - на посрещане, офанзивата им беше на такива височини, че сега, на този стадий, няма какво да им предложим. Може би в този формат, с някои неналичия, които имаме и вероятно присъединение на един Ники Николов и Теодор Тодоров, които имат други височини като центрове, може да търсим и нещо друго да противопоставим като тактическа сграда. Играта на блок несъмнено може да се усъвършенства. Може би можем да прибавим и нещо на сервис. Днес сервисът ни даде по-малко от това, което, чакахме. Руснаците не са неприятни посрещачи, само че не са чак такива съвършени, изключително тези силови играчи. Гледам ги цяла година, познавам ги доста добре всички момчета и мога да ви кажа, че рядко вършат такива мачове, изключително на посрещане. В общи линии не ни дават доста благоприятни условия в тази групировка, в която сме”, добави селекционерът на България.  България - Русия II @@@
СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG
ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ - ТУК!!!

СНИМКИ: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG
ГАЛЕРИЯ 2 от мача БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР