Селекционерът на България Петър Хубчев отрече информацията, че преговаря с

...
Селекционерът на България Петър Хубчев отрече информацията, че преговаря с
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Грам истина няма в информацията, че преговарям за нов договор

Селекционерът на България Петър Хубчев отхвърли информацията, че договаря с Борислав Михайлов за нов контракт. " Грам истина няма, за жалост ", съобщи националният селекционер.

Относно идната подготовка с Швеция на следващия ден, Хубчев сподели: " Да спрем Емил Форсберг е доста сложна задача. Познавам го от Германия. Като цяло бих определил Швеция като доста мощен тим. Загубата от Беларус не ни трансформира задачите. Трябва да изградим стабилен тим. Надяваме се мачът да е по-различен от този в Стокхолм. Нашето държание да е по-различно. Иначе Швеция практикува еднакъв футбол от доста време. "

" Искам да бъдем по-добър колектив на терена, да има по-голямо себераздаване от всеки и да играем по-агресивно. Това беше основният акцент да убедим футболистите, че това е нашата тактичност. "

" Една от функционалностите на капитана е да е водач, да поведе тима. Ако Ивелин Попов играе, той ще е капитан, само че имам доста забележки към него и ще забележим. "

" Само с представянето си на терена можем да върнем хората по трибуните. Не би трябвало да се сърдим, когато хората ни подлагат на критика ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР