Селекционерът на България Петър Хубчев обяви, че е подписал нов

...
Селекционерът на България Петър Хубчев обяви, че е подписал нов
Коментари Харесай

Хубчев обяви новия си договор и разкри голямата цел пред България

Селекционерът на България Петър Хубчев разгласи, че е подписал нов контракт с Българския футболен съюз. Контрактът на експерта е за период от две години. Треньорът на “лъвовете” призна, че въпреки да не му е сложена цел, персонално неговото предпочитание е с цената на всичко да се преследва класиране на Евро 2020.

“Подписах нов контракт, да. Споразумението е за период от две години. Гаранции, че ще го извърша до дъно, не съм желал. Има избрани точки, съгласно които и двете страни могат да реагират в избрани обстановки. Някои от изискванията даже не сме ги коментирали. Най-много настоявах за това във всеки един вероятен миг да играем контроли. Цел не ми е сложена от никого, само че занапред ви споделям, че с цената на всичко ще би трябвало да опитаме да се класираме на Европейското състезание през 2020 година”, разяснява Хубчев.

“Няма да опитвам в идната контрола със Саудитска Арабия. Вярваме на тези момчета, които викахме досега и които ще продължим да викаме. Дано тези, които визирах, че не се държат професионално, са го разбрали. Това най-лесно се вижда от нас по време на тренировките и мачове. Предстоящата контрола е изцяло допустимо да бъде финален късмет за всеки един от повиканите”, добави още селекционерът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР