Селекционерът на България Петър Хубчев изтъкна основните причини за вчерашното

...
Селекционерът на България Петър Хубчев изтъкна основните причини за вчерашното
Коментари Харесай

Хубчев изтъкна основната причина за загубата - отказа да се оправдава с провокациите на Норвегия

Селекционерът на България Петър Хубчев посочи главните аргументи за вчерашното проваляне на трикольорите с 1:0 при визитата им на Норвегия. Специалистът разгласи, че футболистите му са били много изтощени, като това е освен негово виждане, а и част от играчите са го споделили, оповестява " Спортал ".

“Провокациите преди мача не са причина за загубата. Други са аргументите. Да не търсим аргументите другаде. Бяхме много изморени и тежки, не отговорихме на физическата мощност на Норвегия. В нас са аргументите. 

За мен персонално умората изигра решаваща роля. Някои от момчетата бяха на пердела. Норвегия е много мощен тим, би трябвало да го признаем.

Знаехме и се опитахме да втълпим на футболистите, че би трябвало да отговорим с най-силната страна на портивника - ние да сме нападателната страна при единоборствата ”, сподели Хубчев, който е сигурен, че провалянето няма да разклати състава от вътрешната страна. 

“Вече две години съм тук. Нещата, които се чуват, ми дават мотив да мисля, че няма да се случи това нещо. Трябва да има по-голямо напрежение. Познавам футболистите, техните характери, привички и благоприятни условия. Манталитет на победител се придобива с победи. Три триумфа надали ще изградят манталитета. Шансовете ни за първото място са като преди мача - огромни. Зависят напълно от нас ”, добави експертът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР