Селекционерът на България Красимир Балъков заяви, че късметът е липсвал

...
Селекционерът на България Красимир Балъков заяви, че късметът е липсвал
Коментари Харесай

Балъков: Момчетата се раздадоха на максимум

Селекционерът на България Красимир Балъков съобщи, че шансът е липсвал на отбора му при загубата с 1:2 от Чехия в евроквалификацията от група " А ". Той разгласи, че е удовлетворен от условията, които футболистите са изпълнили.

" На нас ни се искаше да свърши по различен метод. Трябва да признаем, че тимът на Чехия е на много положително равнище. Доволен съм като цяло от това, което изисквахме от футболистите. Нямахме шанс в някои обстановки. Видяхте, че тези високи и здрави чехи ни сътвориха много проблеми. Като първи мач съм удовлетворен съм от представянето на тима. Не съм удовлетворен само от резултата ", сподели Бала.

" За първи път играем в тази скица, само че се опитвахме да задържаме повече топката, да търсим диагоналните пасове, да излизаме от тяхната преса и да сътворяваме положения. Смятам, че играчите, които съм привлякъл в националния тим имат място в него. Сърмов изигра един съвършен мач. Иса даде всичко от себе си и вкара гол. При по-младите футболисти е обикновено да им е нужно повече време. Във футбола нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да се възстановим и да се представим по-добре в мача против Косово ", добави националният селекционер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР