Селекционерът на България Георги Дерменджиев изрази мнение, че предстоящите великденски

...
Селекционерът на България Георги Дерменджиев изрази мнение, че предстоящите великденски
Коментари Харесай

Дерменджиев: Сега сме един отбор с медиците

Селекционерът на България Георги Дерменджиев изрази мнение, че идните великденски празници би трябвало да бъдат посрещнати рационално при по този начин стеклите се условия по света и у нас.

" Сега значимото е да бъдем сплотени като нация, да се пазим един различен и да съблюдаваме наредбите ", изясни Дерменджиев пред " Труд ". - Празникът ще бъде нетрадиционен. Поне в моя живот за пръв път се случва да се чества по този начин затворено. Трябва да си дадем действителна сметка, че по-важно на този стадий е здравето на околните ни. Посланието ми е да честваме рационално. Да не сътворяваме компликации на медиците, които вършат всичко допустимо, само че и да им помогнем ".

Според опитния експерт, сега е ненужно да се вършат проекти по кое време ще има още веднъж мачове на клубно и национално равнище: " В първия миг, в който се облекчи ситуацията, ще има футбол. Всичко ще си пристигна на място, само че би трябвало време. Вече е тривиално да се приказва по кое време ще има мачове. Дори заобикалям да чета такава информация, тъй като няма конкретика. УЕФА ще реши и ще каже, само че ще го направи, когато се облекчи обстановката ".

Селекционерът отхвърли да разяснява тематиката за неговия контракт с федерацията и остави това да разгласи Изпълкома на БФС на 21 април, за когато е планувано съвещание. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР