Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че съставът му не

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че съставът му не
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Критиките не ме притесняват, вярвам на играчите

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт съобщи, че съставът му не се е показал убедитлно при загубата от Италия с 0:1 в Лигата на нациите, само че все пак акцентира, че е видял и много позитивни детайли в играта. Той беше безапелационен, че не се тормози от сериозните рецензии, както и че не е изгубил религия в своите футболисти.

" Трудно е за мен да бъда прекомерно сериозен към представянето ни. Владеехме повече топката, имахме повече удари и повече точни такива, а също по този начин в огромни интервали от мача играхме сносно. Но ние не сме справихме със отбраната ни в основния миг и също така в много случаи имахме опцията да бъдем по-решаващи във финалната третина, само че нашата класа просто не беше задоволително добра. Намираме се в интервал, в който, несъмнено, всеки ще реагира на резултатите ни.

Въпреки това считам, че имаше много положителни сигнали за нас като тим довечера (снощи - б.р.), както и голям брой положителни самостоятелни изяви. Лично аз мисля, че това показване беше стъпка в позитивна тенденция. Все отново изцяло разбирам, че поради резултата на открито няма да го одобряват по същия метод. Ние сме, където сме във времево отношение, само че би трябвало да създадем всичко допустимо да задържим играчите в правия път и да имаме вяра в това, което те вършат. Не можем да кажем, че идният мач с Германия няма стойност. Това са значими дуели против тимове от топ равнище ", сподели той.
 Англия и Сан Марино досега не са отбелязали гол от игра в Лигата на нациите
Англия и Сан Марино досега не са отбелязали гол от игра в Лигата на нациите

" Трите лъва " са осъществили едвам едно попадение от дузпа

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР