Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на
Коментари Харесай

Саутгейт подкрепи Магуайър, въпреки слабата форма

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на бранителя Хари Магуайър, макар незадоволителната му форма напоследък. 29-годишния футболист на Манчестър Юнайтед, който беше на скамейката при успеха с 2:1 против Швейцария в събота, е подложен на гневни рецензии през този сезон и това повдигна въпроси за титулярното му място за Англия за Световното състезание в Катар.

"Хари е кадърен да играе за Англия на най-високо равнище. Юнайтед се намират в сложен миг, несъмнено има доста аргументи за това ", сподели Саутгейт пред кореспонденти преди домакинския другарски мач против Кот д'Ивоар във вторник.

"Имаме потребност от допустимо най-хубавите играчи. Магуайър ни оказа помощ да стигнем до полуфинал на предходното международно състезание и еврофинал. Разчитам на него ", сподели още Саутгейт.

Саутгейт загатна, че капитанът Хари Кейн, който е на четири гола от върха за всички времена за Англия на Уейн Рууни, може да получи отмора, с цел да се даде късмет за изява на останалите играчи.

"Ако зависи от него, той ще играе от самото начало. Това е брилянтно качество. Ако капитанът ви желае да бъде на всеки лагер, да играе във всеки мач, това задава звук за останалите ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР