Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали своите играчи след загубата

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали своите играчи след загубата
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Играхме отлично

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали своите играчи след загубата с 0:2 от Белгия в Лигата на нациите. Това проваляне постави завършек на очакванията на " Трите лъва " за първото място в група 2. Въпреки всичко наставникът остана удовлетворен от показаното от неговите футболисти.

" Не обичаме да губим, само че би трябвало да поздравя играчите. През целия мач те създаваха положения и се защитаваха нападателно. Смятам, че играхме чудесно. Не мога да намеря задоволително суперлативи. Имаме играчи с разнообразни качества, само че считам, че направи страховит мач. Без и ни липсваше скорост в офанзива. Но не мога да се окайвам от представянето ни в предни позиции, защото търсехме гола до последната минута. Създадохме повече положения, в сравнение с " Уембли ". Ако играем по този метод, ще запишем повече победи, в сравнение с загуби ", уверен е Саутгейт.

Специалистът продължи с похвалите, като обърна особено внимание на Джак Грийлиш.

" Видях това, което чаках от Джак. В играта му има храброст. Той поемаше топката в сложни пространства, сподели отлична техника и предстоящо завоюва и доста нарушавания. Смятам, че той бе необикновен и би трябвало да е горделив от представянето си. Още през септември му споделих какво чакам от него. Днес изигра страховит мач. Не мога да намеря задоволително похвали за представянето му ", сподели още селекционерът.

Лига на нациите 5 кръг, неделя 15 ноември  Белгия 2:0краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР