Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт не може да гарантира на

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт не може да гарантира на
Коментари Харесай

Саутгейт: Деле Али няма гарантирано място в основния състав за Мондиала


Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт не може да подсигурява на Деле Али място в стартовия състав за Мондиала в Русия и халфът би трябвало да се бори за него.

Миналата седмица 21-годишният футболист влезе като запаса в 68-ата минута на контролата с Холандия, а по-късно остана на пейката и изобщо не се появи на терена в дуела против Италия на "Уембли".

"Имам проблем, защото разполагам с Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард, Рахийм Стърлинг, Хари Кейн, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джейми Варди, т.е. изборът е голям. Не виждам разновидности, при които някой от тях да не пътува за Русия, само че би трябвало да взема съответните решения. Няма аргументи Али да не замине и той може да играе огромна роля там. Али има нужните качества и ще проследявам изявите му деликатно в идващите седмици. Искаме да има конкуренция за място в състава, само че нямаше някакъв прикрит претекст за това да не го пуснем в игра. Желанието ни бе още веднъж да забележим Рахийм, само че Деле си остава значим състезател за нас", изясни Саутгейт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР