Селекционерът на албанския национален отбор Силвиньо говори пред медиите преди

...
Селекционерът на албанския национален отбор Силвиньо говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Силвиньо: Българите имат високи и смели играчи, добри са

Селекционерът на албанския народен тим Силвиньо приказва пред медиите преди семейството на отбора на България. Бившият състезател на Арсенал и Барселона е на път да класира албанците на Евро 2024.

" Мачът е значим, България играе с трима в защита, от време на време сменя системата. Това са значими мачове, макар че приказваме за другарска среща. Може да се чакат промени в състава, три-четири. Не е лоялно в този момент да кажа кои ще играят. Достигането до триумф не е елементарен развой, не става елементарно. България има две точки, футболът не е логически спорт, няма правдивост, когато приказваме за футбол ", разяснява експертът.

" Отборът на България играе високо, играе добър футбол. Няма ключ и секрети в играта. Важното е множеството време да имаме идентични хрумвания. Българите имат високи и смели играчи, положителни са. Гледал съм няколко мача. Няма ключ към триумфа - всички да мислим еднообразно и да действаме, по този начин се съумява ", добави той.

" Имах среща с президента на албанската федерация на вечеря в Милано, по този начин одобрих да работя в Албания. Като състезател на Бразилия съм се изправял против вашия треньор Кръстаич, когато той беше национал на Сърбия. Дали имам спор с Армандо Броя? Не, съгласно лекарите той не е подготвен да играе. Става дума за травма, която още веднъж се обади ", сподели Силвиньо.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР