Селекционерът Младен Кръстаич е въвел строга дисциплина в националния отбор

...
Селекционерът Младен Кръстаич е въвел строга дисциплина в националния отбор
Коментари Харесай

Националите останаха без премии след Лигата на нациите

Селекционерът Младен Кръстаич е въвел строга дисциплинираност в националния тим на България от ден първи. Сръбският експерт е трансформирал напълно ситуацията в лагера на трикольорите, постигнали две следващи победи в дебютните мачове на експерта. Новите правила включват връзка на британски език, съблюдаване на реда, както и наложителни вечерни проучвания, с цел да се наблюдават всички индикатори на играчите. За дисциплината спомагат помощниците на Кръстаич, чиято задача е да наблюдават за всичко, протичащо се по време на лагера.

Добрите резултати от срещите с Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0) в Лигата на нациите не са обвързани обаче с финансови тласъци. Решението на БФС е да не заплаща на футболистите наложителните другояче пари за повиквателни, равняващи се на 700 евро на дуел. Това е разследване на слабото показване през юни, когато бе позволена срамна загуба с 2:5 от Грузия в Разград, исторически срам с Гибралтар (1:1) и хикс в Тбилиси против Грузия (0:0). Тогава персонално техническият шеф Георги Иванов, водил краткотрайно тима след оставката на Ясен Петров, санкции тима поради незадоволителните резултати и даде звук на задаващите се промени.
 Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, само че спечелили Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, само че спечелили
Решението е било признато с схващане от футболистите, които имат опция въпреки всичко да получат награди тази година, в случай че реализиран нови две победи в идните контроли с Люксембург и Кипър. На 16 ноември отборът Кръстаич гостува на Острова на Афродита, а 4 дни по-късно следва и аудиенция на Великото херцогство. Ако трикольорите наредят 4 следващи триумфа под управлението на сърбина, ще бъдат премирани с по 5000 евро като отплата за неналичието на полагащата се сума от повиквателни. Много е евентуално тогава Кръстаич да опитва със състава с още млади играчи, подвизаващи се зад граница. В радара на България попада Лукас Петков от Аугсбург, който може да бъде употребен на крилото или като вътрешен халф. В листата е и 17-годишният халф Кристофър Попов, младеж на Манчестър Юнайтед, а в този момент част от академията на Лестър. В сметките влиза и Мартин Георгиев, подвизаващ се в Барселона. Талантливият централен бранител е чартърен на „ Камп Ноу “ от Славия и към този момент организира един път подготовка с първия тим на каталунците. Досега 17-годишният защитник беше със статут на младежки национал на България, а в мъжкия футбол дебютира за „ белите “ против Лудогорец през миналия сезон.

" Труд "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР