Селекционерът Лоренцо Мичели беше много доволен от с 3:2.Заради втория

...
Селекционерът Лоренцо Мичели беше много доволен от с 3:2.Заради втория
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Нямам предпочитания за съперник, искам да играем добре

Селекционерът Лоренцо Мичели беше доста удовлетворен от с 3:2.

Заради втория гейм на противника българките не си подсигуряваха второто място в групата, което заемат сега. Затова би трябвало да победят Швейцария или в най-лошия случай – да изгубят с 2:3.

" Знаехме, че втората част на групата и мачовете против Румъния и Швейцария ще бъдат доста сложни. Румънките демонстрираха положителни игри до момента. Ситуацията не беше лесна. Опитах да трансформира неща по време на мача. Отговорът на девойките, които влязоха от пейката, беше отличен. Победата не ни дава опция да сме сигурни за второто място в групата. Утре ни следва нова борба. Мисля, че в този момент би трябвало да се насладим на триумфа и незабавно да стартираме подготовка за идващия дуел против Швейцария ", разяснява Мичели.

Наставникът е горделив от представянето на възпитаничките си.

" Румъния имаше две състезателки, които изпълняваха отличен начален удар. Благодарение на този детайл те стопяваха преднината ни. Знаехме, че ще ни основат неприятности. Аз в този момент мисля единствено положително. Горд съм с моите състезателки. Борихме се до последната точка ", добави той.

Ако тимът на България е втори, най-вероятно противник на осминафинала ще е Словакия. Ако отборът приключи трети – Франция.

" Сега желая единствено да победим Швейцария и не ме интересува против кой отбор ще играем на осминафиналите. Желанието ми е да отидем във Флоренция и да играем прекрасен волейбол. Целта ни е постоянно да се подобряваме. Ще забележим на следващия ден. Чака ни тежък мач ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР