Селата в община Враца са важна част от общността и

...
Селата в община Враца са важна част от общността и
Коментари Харесай

Селата в община Враца заслужават внимание и подкрепа

Селата в община Враца са значима част от общността и заслужават особено внимание и поддръжка, съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на Враца Иван Иванов на среща с поданици на селата Върбица и Вировско.
" Ще работим за разширение на транспортните връзки и възстановяване на инфраструктурата като осигурим постоянен превоз сред селата и Враца. Това ще улесни подвижността на жителите и ще им даде по-голям достъп до работни места и просветителни институции. Здравеопазване за всички: тук ще се борим за по-добър достъп до опазване на здравето в селските региони. Това включва подсилване на локалните здравни центрове и обезпечаване на по-лесен достъп до медицински услуги за всички поданици ", акцентира Иванов.
Той пое ангажимент за ремонт на водопреносната мрежа, което ще усъвършенства качеството на водоснабдяването в селата. Ще влагаме в поддръжка и усъвършенстване на улиците в общината и осигурявайки по-добри условия за живот и придвижване, твърди Иванов.
" Нашата цел е да създадем по-добра и по-устойчива общественост, където всеки жител има еднакъв достъп до благоприятни условия и услуги. Това съставлява единствено началото на нашия ангажимент към селските общности в община Враца ", разясни Иванов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР