Селата Старомайорское и Урожайное в ДНР, които са един от

...
Селата Старомайорское и Урожайное в ДНР, които са един от
Коментари Харесай

Рогов: Селата Старомайорское и Урожайное в ДНР са под огневия контрол на руските сили

Селата Старомайорское и Урожайное в ДНР, които са един от основните региони на настъплението на украинската войска в южнодонецкото направление, са под огневия надзор на съветските сили. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

„ Урожайное и Старомайорское са под наш огневи надзор, там работят съветската артилерия и авиация “, сподели още Рогов.

Той също по този начин опроверга изказванията на украинската страна за окупацията на Урожайне, като означи, че подразделенията на Въоръжените сили на Украйна, ситуирани там, понасят огромни загуби.

По думите на Рогов през последното денонощие украинските войски са изгубили няколкостотин военнослужещи в запорожското направление.

Както заяви съветското министерство на защитата, украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни. По данни на организацията за два месеца въоръжените сили на Украйна са изгубили повече от 43 000 военнослужещи и към 5000 единици разнообразни оръжия, в това число 26 самолета и 25 танка Leopard. Руският президент Владимир Путин акцентира, че украинските войски не са сполучливи в никоя посока.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР