Секунди след тежката катастрофа на 5 юли миналата година, очевидец

...
Секунди след тежката катастрофа на 5 юли миналата година, очевидец
Коментари Харесай

Ключови показания по скандалното дело „Семерджиев“

Секунди след тежката злополука на 5 юли предходната година, свидетел видял мъж да бяга от мястото на произшествието. Това описа пред съда някогашният служител на реда от 4-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в София Мирослав Якимов, който даде показания по делото против Георги Семерджиев - обвиняем за тежката злополука, при която починаха две млади дами.

Якимов уточни, че въпросният свидетел бил с дълга коса и стоял в близка улица . После очевидецът се изгубил в паниката , добави той.

Бившият служител на реда описа още, че в нощта на случай а бил на работа и към 23:00 ч. постъпил сигнал за случай на кръстовището на бул ” Черни връх ” и бул. " Арсеналски ".

Когато стигнали на мястото, т ам ги посрещнал човек с бели облекла, който се показал за боен прокурор.

Имало блъсканица и доста събрали се хора.

След това г оворил и със Симона Радева (също очевидец по делото), с която към момента живее дружно .
 Мирослав Якимов очевидец по делото Семерджиев БГНЕС

 Мирослав Якимов очевидец по делото Семерджиев БГНЕС
" Тя си беше не запомнила ключовете в автомивката и отиваше да си ги вземе " , описа още Якимов. Той добави, че въпреки всичко няколко пъти употребил автомивката , за която след това стана ясно, че е ръководена от Семерджиев.

Якимов сподели, че познава Семерджиев по физиономия от инцидентни срещи , за които след това посочи, че били инспекции . Попитан по какъв начин тъкмо него си спомня, Якимов сподели, че това било поради характерния външен тип на Семерджиев.

В нощта на случая джипът беше сплескан до неразбираемост, само че му направила усещане характерна джанта, която приличала на тези, които имали колите на Семерджиев.

Заседанието по делото продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР