Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за

...
Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за
Коментари Харесай

Кристиан Николов задрямал зад волана секунди преди катастрофата с Милен Цветков

Секунди преди злополуката с Милен Цветков, Кристиан Николов, обвиняем за случая, бил задрямал и с клюмнала глава зад кормилото. Това описа пред софийския градски съд Георги Иванов – другар на Николов, представен от Българска телеграфна агенция. Георги е един от директните очевидци на злополуката, при която почина журналистът, защото се возел в колата с Кристиан и неговата другарка Симона.

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в алено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава.

Опитал се нещо да му каже, само че в този миг се случила злополуката. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с към 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди случая той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и опиати, само че описа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди случая.

Иванов изясни още, че избягал от мястото на случая, тъй като татко му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и по тази причина не видял дали Кристиан и Симона оказват помощ, тъй като бързал да избяга.

Младежът описа още, че Кристиан пиел чай за утешение, тъй като доста се тормозил преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди случая Кристиан споделил, че ще си подготви от този чай.

Катастрофата стана на Великден предходната година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР