Секунди не достигнаха на да постигне много важна победа, която

...
Секунди не достигнаха на да постигне много важна победа, която
Коментари Харесай

Гол в последната секунда лиши Каляри от победата срещу Сасуоло

Секунди не доближиха на да реализира доста значима победа, която можеше да ги изведе отвън рисковата зона и приключи 1:1 в семейството си на. Попаденията означиха (75’) за домакините и за гостите надълбоко в добавеното време с едно от последните отигравания в мача.

Футболистите на Каляри започнаха прибрано срещата и оставяха самодейността на своите посетители, които сътвориха няколко положения, само че по този начин и не застрашаваха доста съществено Краньо. Все отново в 9-ата минута попадение на Разван Марин бе анулирано заради засада.

В 35-ата направи ужасно избавяне, откакто Филип Джурджич засече несмущаван центриране отляво, само че стражът се намеси добре. -чистите положения в тези минути бяха за гостите, само че те по този начин и не съумяват да материализират преимуществото си.

Пет минути преди края на първото полувреме неприятни дейности на гостите пред личното им наказателно поле разрешиха на Жоао Педро да напредне и да подаде към, който насочи рисков удар, само че той попадна в дясната греда на вратаря.

В 52-ата минута Сасуоло можеше да означи, когато Бога проби отляво, центрира през бранител в наказателното поле, а ударът на Траоре бе изваден от Краньо със сетни старания на голлинията.

През втората част гостите съумяха да наложат по-сериозно териториално преимущество и обсадиха наказателното поле на Каляри, чийто играчи спорадично опитваха да тормозят Консиели с контраатаки. При една такава чудесно центриране на Разван Марин отдясно топката попадна на главата на непокрития Жоао Педро, който простреля неспасяемо стража на гостите.

Гостите доближиха до равенството едвам в 95-ата минута, когато като че ли отчаянието към този момент се бе настанило в техния лагер, само че все пак продължаваха със стихийния си напън, се стигна до изравняването. Буквално с последната си офанзива, когато чудесно центриране отляво на Браян Одей откри изцяло непокрит Джереми Бога в наказателното поле и той преодоля Краньо от няколко метра за крайното 1:1.

СТАТИСТИКА
Серия А 20 кръг, неделя 31 януари  Каляри 1:1краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР