Сектор Пътна полиция – Сливен продължава своите обучителни беседи по

...
Сектор Пътна полиция – Сливен продължава своите обучителни беседи по
Коментари Харесай

Пътна полиция в Сливен обучава малчуганите по безопасно поведени на пътя

Сектор „ Пътна полиция ” – Сливен продължава своите обучителни беседи по сигурност на придвижването в учебни заведения и детски градини в апетит Сливен и региона. От началото на образователната година са планувани просветителни беседи по безвредно държание на пътя в детски градини и учебни заведения с присъединяване на чиновници на ОДМВР-Сливен.

Днес началникът на бранш „ Пътна полиция ” в Сливен основен контрольор Илиян Николов и автоконтрольорите Николай Стойчев и Стефан Черкишлийски се срещнаха с децата от четвърта група на детска градина „ Мак ” в град Сливен.

Целта е да се затвърдят знанията по главните правила за пътна сигурност. На особено построената площадка в двора на детската градина децата преговориха главните правила за придвижване в градски условия- придвижване по улицата, секване на пешеходна пътека, знаците на светофар и маркировка.

Обърна се внимание и на безвредното държание като пасажери в транспортните средства. Акцент в занятието беше държанието на децата като водачи на колела и тротинетки. Всеки имаше опция да покаже на процедура какво е научил. На финала децата имаха опция да се срещнат от близко с патрулния автомобил и мотоциклет, употребен от пътните служители на реда в ежедневната им работа.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР