Сектор "Г": Ще подкрепим ЦСКА, но не и пришивани проекти

...
Сектор "Г": Ще подкрепим ЦСКА, но не и пришивани проекти
Коментари Харесай

Треньорът на Македония ГП: Знаем, че играем срещу гранд, оставяме ролята на фаворит на ЦСКА

 Сектор Сектор "Г ": Ще подкрепим ЦСКА, само че не и пришивани планове
„ За нас е ясно, че играем против български тим, само че това не ни основава напрежение, тъй като сме тук единствено поради футбола. Нищо друго не ни интересува. Всичко друго е работа на други хора. Категорично няма да се поддадем на подобен напън, даже и да има някаква провокация. Трябва да се интересуваме единствено от това, което се случва на терена. Ние сме фокусирани единствено върху това. Щастливи сме, че това лято ще представляваме Македония в Европа ”, сподели Байрами.

„ Знаем, че играем против гранд, познаваме доста добре ЦСКА и знам, че ни чака сложен мач. Оставяме ролята на любимец на ЦСКА, напрежението е върху тях и мога да кажа, че ги анализирахме доста добре. Знаем за техните положителни страни, само че несъмнено, те имат и недостатъци и ние ще се опитаме да ги затворим, употребявайки тази тяхна уязвимост, която видяхме, с цел да ги накажем. Убеден съм и имам вяра, че ще изиграем страховит мач, тъй като сме се готвили за този дуел 40 дни и сме оптимално подготвени. ЦСКА е любимец, само че през днешния ден виждаме, че има много изненади, тъй че за какво и ние да не създадем изненада? ", сподели Байрами.

„ ЦСКА има нов треньор, може би първите два мача не са това, което той желае да бъдат, може да им би трябвало малко повече време, само че се вижда, че са мощен тим, имат играчи и обикновено ще би трябвало. Ние се интересуваме най-вече от нашия тим и в случай че играем по този начин, както сме се разбрали, ще създадем страховит тим и имам вяра, че ще изиграем страховит мач. Това е позитивен резултат - победа без позволен гол! ", сподели още Байрами.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР