Сектор Български документи за самоличност“ ще работи и през двата

...
Сектор Български документи за самоличност“ ще работи и през двата
Коментари Харесай

400 полицаи ще бдят за опазване на обществения ред в изборния ден в Русенско

Сектор „ Български документи за идентичност “ ще работи и през двата почивни дни

ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе е основала организация за спокойното осъществяване на парламентарните избори в неделя, 2 октомври, заяви началникът на бранш „ Охранителна полиция “ комисар Димитър Вачков, представен от.

Сформирани са щабове, които да поддържат връзка с останалите институции, свързани с изборите като Районната изборна комисия - Русе, прокуратурата и други

Около 400 чиновници на реда ще бъдат ангажирани за запазване на публичния ред към изборните секции, защото на едно място в множеството случаи има повече от една секция. Към момента в Русенска област ще се гласоподава в към 330 секции, ситуирани на 185 места.

Предприети са ограничения за защита на машините, които се чака да дойдат. Те ще бъдат съпроводени от полиция до изборните секции. По места се охраняват и бюлетините.

Сектор „ Български документи за идентичност “ ще работи и през двата почивни дни, като в събота, 1 октомври, дежурство ще има от 8:30 до 17:30 часа, а в неделя, 2 октомври, от 8:30 до 19:30 часа. На хората, които нямат годен документ за идентичност, ще се издават удостоверения, откакто подадат заявление за издаване на персонална карта,
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР