Сектор А на стадион Георги Аспарухов ще получи козирка. Това

...
Сектор А на стадион Георги Аспарухов ще получи козирка. Това
Коментари Харесай

Слагат козирка на сектор А на Герена

Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " ще получи козирка. Това стана ясно след среща на шефа на футболния клуб Наско Сираков с основния проектант на София Здравко Здравков. Взето е решение, че в къси периоди този проблем би трябвало да бъде решен, тъй като секторът ще бъде опустошен от дъждовете.

" Стадионът има голяма потребност от покриване. При постройка без покрив стартира наводнение. Трябва да се откри незабавно решение за покриване на бранша, само че не е единствено покриването, нужна е сериозна смяна в осветлението, в другите браншове, с цел да се покрият условията на УЕФА. Трябва да се намерят средства. Финансовият запас за сходни уреди е голям ", разгласи пред Българска национална телевизия Здравков. В случая става въпрос за пари от държавния бюджет.

По тематиката стана и скандал, тъй като спортният министър Радостин Василев показа, че построяването на козирката ще коства колкото самия бранш. Наско Сираков откри направените внушения за обидни. " Проблемите на Левски се загатват по неподходящ на действителността метод ", той.

" Желанието на министър Василев да помогне на Левски не би трябвало да се приема враждебно от управлението на клуба, а да бъде оценено по достолепие, тъй като в противоположен случай прозират ползи надалеч от спорта и коректността ", дадоха отговор от ММС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР