Сектор А на стадион Георги Аспарухов е напълно разпродаден за

...
Сектор А на стадион Георги Аспарухов е напълно разпродаден за
Коментари Харесай

Изкупиха Сектор "А" за мача с "Лудогорец"

Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " е изцяло разпродаден за идното дерби сред " Левски " и " Лудогорец ", с което се възобновява Първа лига, разкриха от " Герена ".

На трибуните няма да има почитатели, само че последователите на " сините " не престават да подкрепят финансово клуба, купувайки виртуални билети.
Футболните почитатели желаят позволение за мачове с аудитория Привържениците на шест клуба изпратиха писмо, адресирано до Министерски съвет, НОЩ, БФС и ММС
Сред продадените виртуални пропуски досега има 350 на стойност 30 лева, които подсигуряват на притежателите им алегорично наличие на трибуните посредством поливинилно произведение с техния лик.

Инициативата е по образеца на редица европейски клубове, първи от които по този начин подходи немският " Борусия " Мьонхенгладбах .
Божков: Акциите на " Левски " са джиросани на новия притежател (ВИДЕО) "Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън ", написа предприемачът
На " Герена " към момента няма вести към акциите. В събота Васил Божков разкри, че скъпите бумаги в размер на 86,6% са джиросани на новия им притежател, без да загатва тъкмо кой е той. Феновете се надяват това да бъде Наско Сираков, защото голмайстор номер 1 в историята на клуба завоюва по решителен метод анкетата, оповестена от обвинения предприемач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР