Сексуалните неуспехи са част от живота на всеки мъж. Те

...
Сексуалните неуспехи са част от живота на всеки мъж. Те
Коментари Харесай

Как реагира мъжът при проблем с потентността?

Сексуалните неуспехи са част от живота на всеки мъж. Те могат да бъдат инцидентни или непрекъснати. Дори и при съществуване на естествени утринни ерекции, в обстановка на действителен съкровен контакт мъжът може да изпита усложнения при постигане до или поддържане на ерекция. Причините са разнообразни, само че при съвсем всяка от тях медицината има решение и потентността може да бъде възобновена.

Мъжът, изпитал полово изтощение, заобикаля да приказва за това. Той стартира да изпитва виновност, съчетана с терзание от възможната повторна загуба на ерекция. Едната линия на държание е съзнателно да съкрати продължителността на интимния контакт, с което рискува да го трансформира в неудовлетворяващ и за двамата сътрудници. Другата е търсене на способи да избегне интимния контакт като манипулира всекидневието: отсрочва лягането си досега, в който е сигурен, че тя към този момент спи; прибира се късно от работа с обяснението, че е изтощен и бърза да си легне и заспи; кани другари или родственици и редуцира времето, в което да останат насаме; оплаква се от " главоболие ".

За да се оправи със обстановката, за мъжа е значимо на първо място да овладее психологическия си дисбаланс, след което да инициира търсене на трайно решение. Медицината е раработила голям брой способи, подобряващи мъжката потентност. Сред тях като първа линия в лечебния логаритъм, паралелно с медикаментите, е утвърдена  . Тя е ефикасна към най-разпространения вид еректилна дисфункция - от съдов темперамент, при която се повреждат кръвоносните съдове, както и при болест на Пейрони и простатит.

Влошеното кръвоснабдяване основава условия за " засечки ". Ерекцията поражда след приток на кръв в половия член, а продължителността й зависи от положителното му кръвонапълване. При повредени кръвоносни съдове еректилният механизъм не действа обикновено. Тук е мястото на АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ, която подтиква растежни фактори и подкрепя формиране на нови кръвоносни съдове в тазовата област. Те укрепват съдовата мрежа и усъвършенстват кръвообращението. Процесът се назовава неоангиогенеза и протича обикновено в здравия организъм.

Процедурите са бързи и не оставят диря. Провеждат се 1-2 седмично по авансово назначена скица в ЛЕЙЗЪР МЕД-София и Варна. До 3 седмици се следят и мечтаните резултати, свързани със спонтанност и непоклатимост на ерекцията, а мъжът си връща възприятието за убеденост в интимните моменти.

- ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН .

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: При болки във врата, рамото, гърба, лакътя, ръцете, коляното, ахилеса  е сполучлива опция на интервенцията:

 
напълно неинвазивна; без риск от инфекция; без риск от скъсване на сухожилия, което въпреки и рядко може да се случи при инжектиране на стероиди; активира естествените оздравителни процеси в организма; бързо релаксира мускулатурата и усъвършенства подвижността на ставите.
 

* наличие на Лейзър Мед

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР