Сексуалните фантазии са тези умствени представи, които генерираме по отношение

...
Сексуалните фантазии са тези умствени представи, които генерираме по отношение
Коментари Харесай

Роли, доминиране и публични места: Това са най-често срещаните сексуални фантазии

Сексуалните мечти са тези умствени показа, които генерираме във връзка с секса. Мъжете и дамите ги развиват еднообразно и са по-чести, в сравнение с си мислите. Всъщност всички ние фантазираме за полово прекарване в даден миг.

Има доста типове, само че през днешния ден сме събрали 7 най-често срещани полови мечти, написа Vesti.bg.

1 Групов секс

Груповият секс е една от най-често срещаните полови мечти. С него загатваме както за оргии, по този начин и за тройки. Това е фикция, споделяна както от мъже, по този начин и от дами, която рядко се материализира в действителността. Страхът от осъждането на обществото, отхвърлянето на колегата и други аргументи са спънка за реализиране на фантазията.

2 Секс на обществено място

Приливът на адреналин, който поражда в тялото, се схваща от мнозина като наслаждение. Самолет, насаме кътче на плаж, кола, паркирана в центъра на града, парк, кино и още доста други са идеални места за тези, които залагат на тази фикция.

3 Да доминираш или да бъдеш доминиран

Това е измежду най-популярните полови мечти, която идва от садизма и мазохизма. Садомазохистичният секс се състои от удоволствието да бъдеш доминиран или преобладаващ. Мнозина считат, че фантазиите от този вид допускат прочут екстремизъм, само че това не постоянно е по този начин. Садомазохистичният секс има разнообразни степени. Всичко, което е обвързвано с избран вид послушание или доминиране и което допуска избран % болежка, може да се смята за садомазохизъм.

 iStock

4 Секс с чужд

Небрежният секс с чужд е друга от половите мечти, които не можем да не споменем. Той включва другари с преимущества и връзки за една нощ. Те могат да зародят и когато лицето има постоянен сътрудник и не постоянно в условия на полова незадоволеност. Смята се, че удоволствието поражда, тъй като всичко за този човек е незнайно - не както се случва при партньорския секс, при който има висока степен на фамилиарност.

5 Секс с бивш/а

Почти половината от двойките, които са прекратили връзката си, по-късно са имали един или повече полови контакти. Следователно сексът с някогашен сътрудник е нещо, което доста хора реализират в действителността.

6 Хомосексуални прекарвания

Хомосексуалните мечти са относително постоянно срещани измежду хората. Мъжете и дамите ги имат еднообразно, което в някои случаи може да ги накара да се съмняват в своята полова еднаквост или полова ориентировка. Както при предходните полови мечти, и тази се върти към удоволствието. Много честа причина е любознанието.

7 Секс с функции

И най-после, сексът, в който един или двамата сътрудници влизат в някаква роля, приключва нашия лист. Например пациент-лекар или учител-ученик. На собствен ред тази фикция може да имитира подиуми или хрумвания, събрани от филми, сериали или всевъзможен тип измислени сюжети. Те са доста публикувани и разрешават да се включи многообразие в рутината на двойките. Фантазията изисква присъединяване и на двамата сътрудници.

Сексуалните мечти, които изброихме, са най-често срещаните, само че съществуват още десетки. Понякога фантазията звучи идеално в главата на човек, само че се заобикаля реализирането ѝ заради боязън, терзание и предубеждения.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР