Сексуалната съвместимост е една от предпоставките за създаване на силно

...
Сексуалната съвместимост е една от предпоставките за създаване на силно
Коментари Харесай

Сексуална съвместимост по партньорски хороскоп

Сексуалната съгласуемост е една от предпоставките за основаване на мощно и крепко семейство, ключът към щастливия брак. Можете да определите какъв брой сте подобаващи един за различен в леглото благодарение на синастричен хороскоп или съпоставяне на самостоятелни натални карти на сътрудниците, които регистрират под какъв зодиакален знак сте родени и по какъв начин са били ситуирани Марс и Венера и други планети по време на раждането.

В наталната карта разположението на Марс и Венера, които символизират мъжкото и женското начало демонстрират половата съгласуемост. Именно тези две планети дефинират какъв брой добре ще ви бъде дружно. Ако знакът на неговият Марс и вашата Венера са в знаците на една и съща буря (вода, огън, въздух или земя), това значи, че в леглото несъмнено ще сте на една вълна.

И въпреки всичко, в случай че тези планети попадат във въздушните знаци: Везни, Водолей, Близнаци, това оказва леко отрицателно въздействие върху половия капацитет.

В случай, че се намират в някой от огнените знаци: Овен, Лъв или Стрелец, можем да приказваме за мощен характер и ранно начало на половата интензивност. За страдание, такива хора „ изгарят “ много бързо, тъй че рядко съумяват да поддържат висока потентност за дълго време. Освен това те изгарят доста бързо в любовта, като в началото са буйни, откакто са получили своето, могат да станат видимо по-спокойни, а последователно и по-студени. Положителното е, че тези зодии нормално се характеризират с преданост към колегата си.

Когато Венера и Марс са в един от водните знаци в наталната карта: Рак, Скорпион или Риби, сексът ще се отличава с романтизъм и деликатност, съдбовната пристрастеност е непозната. Ако в това време Венера и Марс са в аспект с Плутон, ще има подчертана полова прелест.

Разположението на Венера и Марс в земните знаци: Телец, Дева и Козирог, прави такива хора практични и земни в любовта. За секс те се нуждаят от комфорт и приятна, привлекателна среда.

В синастрията знак за полова съгласуемост може да бъде Марс на мъжа в аспект с Венера на дамата. Тригон, формиран сред планетите в един и същи детайл също демонстрира, че е допустима мощна полова обвързаност сред сътрудниците. Но още по-добре е, когато в синастрията на двама сътрудници има подобен аспект като площ. Това дефинира освен половата съгласуемост, само че и обстоятелството, че пристрастеността няма да изчезне с времето. Но квадратурата допуска бурна пристрастеност, а когато има прояви на неконтролируемо полово предпочитание може да се стигне до бурни кавги с чупене на чинии.

Ако неговата Венера и вашето Слънце са в един знак, тогава той избира тъкмо това, което излъчвате в света, от което светите. Това значи най-малкото, че възгледите ви за света са сходни.

Ако знакът на неговата Венера е в същия детайл, където е вашият Асцендент, да вземем за пример неговата Венера е в знака Лъв, който е детайлът на огъня. Ако вашият асцендент е да вземем за пример в зодия Стрелец или Овен (също огнени знаци), той несъмнено ще бъде ваш, тъй като вие сте неговата фантазия!

Сексът, несъмнено, е прелестен, само че също толкоз значимо е сътрудниците да могат да се спогодят (разбират) между тях. За задачата търсим Меркурий в неговата натална карта и виждаме в кой знак се намират вашето Слънце и Асцендент. Ако знакът, в който се намира неговият Меркурий, съответствува по детайл със знака на вашето Слънце или асцендент (например неговият Меркурий е във Водолей, а вашето Слънце или асцендент е в Близнаци или Везни), тогава вашите договаряния по разнообразни въпроси ще приключват сполучливо.

Един от най-важните индикатори е Луната в наталната карта на мъжа в кой знак се намира. В идеалния случай би трябвало да е в същия знак като Слънцето във вашата натална карта. Е, или най-малко в знака на същия детайл. Ако това е по този начин, тогава вашият фаворит постоянно ще се усеща уютно и комфортно до вас, той ще се отпусне и ще се усеща като вкъщи си на всички места във ваше наличие.

Това, несъмнено, е единствено дребна част от това, което гледа астрологът, само че и това е задоволително като за начало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР