Секссвалка в пловдивска дискотека са си спретнали преди десет години

...
Секссвалка в пловдивска дискотека са си спретнали преди десет години
Коментари Харесай

Сапунка: Златка Кръшнала На Багата С Боби Ръгбиста

Секссвалка в пловдивска дискотека са си спретнали преди 10 години Русата Златка и Боби Ръгбиста. По това време плеймейтката е имала връзка с ММА боеца Благой Иванов-Багата, само че при едно от скарванията посред им се е утешила със съквартиранта в „Биг брадър“.

Подробности за предишното на Златка не стопират да излизат нескрито, откогато тя е в къщата на „ВИП брадър“. Съквартирантката Никита разкри, че Райкова е имала спекулация в предишното точно с мъжа й Боби.

По това време Никита и Борислав към момента не са били семейство. Боби обаче не е пропуснал да се похвали пред жена си, че е спал със Златка. „България Днес“ разпространи ексклузивна фотография на двамата тъкмо преди 10 години, когато е била тяхната спекулация. Златка и Боби са снимани в пловдивска дискотека, а настоящото й тогава гадже Благой Иванов е на съревнование.

Любовните конспирация в къщата в Нови хан стават все по-заплетени. Благо въобще не хареса разкритието за следващия мъж в живота на обичаната, въпреки и всичко посред им да е било преди доста време. Самият Боби Ръгбиста, който влиза в къщата, ще е подложен в доста неловка обстановка. Към сегашния миг връзките му с неговата половинка Никита не са по никакъв начин розови и двамата са пред разлъка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР