Секссимволът на българското кино и театър Асен Блатечки подкара нов

...
Секссимволът на българското кино и театър Асен Блатечки подкара нов
Коментари Харесай

Асен Блатечки яхна звяр за 120 бона

Секссимволът на българското кино и спектакъл Асен Блатечки подкара нов мощен автомобил . Високият клас спортно возило, модел Мустанг, се прави оценка от 100 хиляди до 120 хиляди лв., написа Галерия.

Цената може да нарасне според от подобренията, които притежателят постанова – фина конфигурация на мотора, аеродинамика или окачване за възстановяване на работните характерности, естетиката на екстериора и интериора и акустиката.

Като почитател на бързите коли, Блатечки се е погрижил да бъде видим на пътя в обичания му черен цвят. В формалния си профил в Инстаграм, той показа фотография на последния звяр в гаража. Актьорът остави фотото налично за малко. Асен е обожател на моторите. В предишното си той е претърпял пет произшествия и постоянно са се случвали , с цел да не се удари в различен автомобил. Това му е обеца на ухото и към този момент е доста по-внимателен на пътя.

През последните месеци любимецът от дребния екран, който се изявява и като част от журито на „ Като две капки вода “, още веднъж изпитва болки в кръста . За физическите му неразположения се грижат експерти от Непал.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР