Сексолозите, които проучват женския оргазъм, заключиха, че проникването само по

...
Сексолозите, които проучват женския оргазъм, заключиха, че проникването само по
Коментари Харесай

Секс пози за сигурен оргазъм


Сексолозите, които изследват женския оргазъм, заключиха, че проникването единствено по себе си не е задоволително. Затова изпробвайте следните пози, които сигурно ще подтикват клитора и ще ускорят женския оргазъм.

1. Възглавница под долната част на гърба

Мислите, че мисионерската поза е досадна? Лъжете се! С една елементарна трансформация можете да създадете поза, от която цялото ви тяло ще заиграе. Трябва единствено да поставите висока възглавница под долната част на гърба, а за още по-добър резултат обвийте тялото на колегата си с крайници.

2. Крака над главата

Легнете като за мисионерска поза, само че този път сложете крайници на рамената на колегата си. Ако сте гъвкави, приближете краката към себе си, само че ги дръжте изправени. В тази поза клиторът може да бъде подценен на моменти, само че за сметка на това налягането вагината ще ви обезпечи паметен оргазъм.

3. Лъжичка

В тази поза и двамата сътрудници лежат на страни, притиснати един до различен. В това състояние непосредствено се подтиква G-точката и също така е допустима стимулация на клитора и гърдите.

4. Ездачка

Нищо няма да възбуди мъжа повече от голата партньорка върху него, а на вас ви харесва, тъй като вие поемате контрола. Опитайте се да изправите гърба, а по-късно се наклонете обратно. Така ще улесните достъпа до клитора.

5. Обърната ездачка

Когато сте с тил към колегата, той има доста по-лесен достъп до G-точката. За спомагателна стимулация съберете коленете до талията на колегата и се движете със скорост, която ви подхожда.

6. Един върху различен

Легнете по стомах, а сътрудникът ви да легне върху вас, тъй че коремът му да е долепен към гърба ви. После повдигнете дупето и се наслаждавайте. Оргазмите са обезпечени.

7. На ръба на леглото

Помолете колегата си да клекне пред креват, а вие седнете на ръба – По този метод ще му осигурите елементарно навлизане и отворен достъп до клитора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР