Секси режисьорът е намерил нова красавица, към която да насочи

...
Секси режисьорът е намерил нова красавица, към която да насочи
Коментари Харесай

Ники Илиев смени Саня Борисова с красива колежка! Развежда се заради Даяна от „Скъпи наследници“

Секси режисьорът е намерил нова хубавица, към която да насочи горещите си усеща. Това е звездата от сериала „ Скъпи наследници ” Даяна Ханджиева, научи HotArena.

Свалката сред Ники и Даяна била от към месец . Двамата са засечени да се прегръщат на общо присъединяване в издание на „ Пощенска кутия за приказки ” в Бургас. На всички направило усещане какъв брой близки наподобяват актрисата и режисьорът и незабавно тръгнала клевета, че явно са доста повече от „ просто другари ”. Оказва се, че те в действителност имат връзка и всеки миг публично ще оповестят връзките си , писа „ Уикенд “.

Двамата се познават от снимачната площадка на сериала на Би Ти Ви. По време на общата им работа обаче връзките им били единствено колегиални, настояват осведомени. Тогава Ники бил към момента съществено привързан със брачната половинка си Саня, а Даяна се залюбила с един от операторите в продукцията. Към днешна дата и двете връзки са в предишното, а режисьорът и Катерина от „ Скъпи наследници ” не могат да скрият връзките си.

Както „ Уикенд ” писа, Ники Илиев от месеци е разграничен със законната си половинка Саня . Причината за разпадането на връзката им сигурно не е Даяна . Предполага се, че любовта е била унищожена от неналичието на деца в фамилията, като доста огромна заслуга за развода има и свекървата – Мирослава Кадурина . Докторката от ден първи не може да понася снаха си и се твърди, че е направила всичко допустимо да я изгони от вкъщи на своя наследник. Даяна се появява в живота на Ники доста след раздялата на съпрузите и всички се надяват да не я последна ориста на прогонената Саня, защото Кадурина и известна с обстоятелството, че до момента не е намерила жена, почтена за сина си. 

Макар понякога да се появява със Саня на всемирски събития, с цел да популяризира кино лентата си „ Нокаут ”, Ники Илиев към този момент е подал в съда документи за бракоразвод , настояват още източниците на „ Уикенд ”. За Даяна пък неотдавна се заприказва, че била гадже на колегата си в „ Скъпи наследници ” Орлин Павлов . Това обаче е единствено слух, който няма нищо общо с истината – двамата са просто близки другари.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР