Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само

...
Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само
Коментари Харесай

Изплуваха любопитни неща от миналото на психоложката от телевизията на Слави

 Секси психоложката от малкия екран на Слави Трифонов е освен интелигентна и красива, само че и с много любопитна фамилна история. Лилия Стефанова, която се спряга като новата жена до Дългия, не е инцидентно момиче и най-вероятно попадането й в 7/8 ТВ също не е станало току-тъй. Тя е щерка на боен авиатор с московска тапия от времето на соца, който от години прави опити да стигне най-високите етажи на властта. Това е Любомир Стефанов – болшевик преди 1989-а, чиято политическа кариера стига до кандидат-президентски избори. 

Достатъчно е човек да огледа хубавата Лили, с цел да разбере за какво Слави Трифонов си е паднал по нея. Тя е тъкмо негов вид жена – стройна, дългокрака, русокоса, със сочни устни и сини очи, а на всичкото от горната страна има тапия за висше обучение. Това обаче не са единствените качества на младата дама, която тези дни навършва 30 години. Не по-малко значим е и нейният генезис, изключително в този момент, когато високият шоумен се кани да влиза в Народното събрание. 

Бащата на Лили и възможен тъст на Дългия може да му дава частни уроци по политика, защото има голям опит в тази област. Любомир Стефанов от години се увърта към властта, врял и кипял е по избори и акции, а преди време се разминава на крачка с Народното събрание като член на тогавашната партия " Алтернативно социалистическо обединяване (независими) " – АСО (н). През 1994 година единствено 0,21% от гласовете на българите не стигат на обединението, в която взе участие АСО (н), да прескочи 4-процентната преграда за вход в Народното събрание.

Резултатът не е задоволителен за приемане на депутатски места, само че пък е съвършен за прибиране на партийна дотация от страната. Това би могло да даде пояснение по какъв начин младата Лили, приключила логика на психиката преди 6 години, към този момент има толкоз сполучлива кариера. Според интернационалните стандарти, с цел да практикува като психотерапевт, тя би трябвало да има най-малко 5 години следдипломна подготовка.

Въпреки тези детайлности момичето стана психолог на националите по футбол, а проверка показа, че има и две компании на свое име. Според Търговския указател, едната от тях е за " развиване и рационализиране на образованието в региона на логиката на психиката, науката, културата, изкуствата, опазването на здравето, спорта ", а другата – за търговия, образование, реклама и други Как младо момиче реализира сходен обсег в активността си? Най-лесно е с парите и връзките на своя баща, написа " Уикенд ".   

През 1996-а бащата на новата тръпка на Слави е повдигнат от АСО за кандидат-президент. Макар да не печели изборите, и до през днешния ден той демонстрира ползи към властта. Ако някой отвори страницата му във Facebook, ще бъде залят от постове срещу държавното управление и основния прокурор, сред които наднича и остаряло изявление на Трифонов, в което той разяснява резултатите от прословутия си референдум. Дали пък Любомир Стефанов няма най-сетне да получи своя късмет да влезе във властта, с помощта на все по-близките си връзки с новия политик? Нищо чудно беловласият някогашен боен да се окаже един от претендентите за депутатско място в листата на партия " ИТН ". 

Ако връзките сред Слави и неговата нова тръпка се развият, Дългия ще се сроди с " баш болшевик от остарялата школа ", както би споделил народът. Стефанов е приключил школата за летци в Долна Митрополия. Изглежда е бил доста обещаващ кадър, тъй като продължава образованието си във боен университет в Москва. Както е известно, по това време за сходно обучение не беше задоволително да си просто интелигентен и работлив. Най-важното беше да си политически благонадежден. Че е запазил връзките с властта в някогашния Съюз на съветските социалистически републики, излиза наяве от остаряла фотография от посещаване на Михаил Горбачов в България. Стефанов е в неговото обграждане в родния парламент и гледа в профил, до момента в който публицисти обсипват с въпроси някогашния руски водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР