Секси модел захвърли лъскавите скъпи рокли и изрязани бански костюми,

...
Секси модел захвърли лъскавите скъпи рокли и изрязани бански костюми,
Коментари Харесай

Роден фотомодел захвърля секси банските, за да стане полицай

Секси модел захвърли лъскавите скъпи рокли и изрязани бански костюми, с цел да се впусне в една много по-различна специалност - тази на служител на реда.

Един от най-търсените родни фотомодели Боряна Назърова, чийто фотоси могат да бъдат видени по лъскавите страници на редица фешън списания в южните ни съседки Турция и Гърция, реши да скъса със светския си метод на живот и стилните среди, с цел да служи на народа.



Новината популяризира локално издание, което не пропусна да „ захапе “ хубавицата за нейното минало, изваждайки на показ доста пикантни детайлности, измежду които и едно селфи с премиера Бойко Борисов, което сякаш имало отношение към новото ѝ професионално занятие.



„ Да, ще бъда служител на реда. Това за мен е чест и наслаждение! Защото одобрявам отговорността да вардя вас, децата и околните ви! “, показа във Фейсбук Боряна, която от предходната година учи задочно компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “, с профил „ Криминално разузнаване “ във Варненския свободен университет.



Малко след записването си във ВУЗ-а тогавашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза подала документи за присъединяване в разгласен от ОД на Министерство на вътрешните работи — Стара Загора конкурс за чиновник в охранителната полиция. Резултатите ѝ от тестванията и физическата ѝ подготовка се оказали повече от положителни, като в някои от дисциплините тя даже задминала мъжете, написа в. "Монитор ".



Боряна споделя, че откакто приключила гимназия получила предложение да снима няколко фотосесии в Турция, Кипър, Гърция. Оказало се, че обективът я обича и някак незабелязано специалността на модел се трансформирала в неизменима част от живота й.



За малко се покрила от светлините на прожекторите, с цел да роди щерка си Дея, а когато още веднъж влезнала във форма, траяла да се снима.



Боряна не е омъжена, само че има същински мъж до себе си, който се грижи за нея и щерка ѝ Дея.



Не крие, че не постоянно всичко е било "цветя и рози " в досегашната й специалност на модел. Чувала е и „ неприлични “ оферти, само че с вродената си деликатност съумяла да ги заобиколи. Знае три езика, не съблюдава диети и счита, че съвършените ограничения на тялото ѝ (170х90х63х89) се дължат най-много на гените ѝ. Обича провокациите, ненавижда несправедливостта.



Към новото занятие пристъпила след сериозен размисъл и е решена да продължи за в бъдеще „ под пагон “.

С известно отвращение Боряна споделя, че в случай че се постанова ще изтрие „ несъответствуващите “ фотоси от профилите си в обществените мрежи. Все отново тя прецизира, че не вижда необикновен смисъл в това, тъй като те са част от досегашния й живот, а и няма по какъв начин да махне билбордовете по света, където е запечатано лицето и тялото й.



За това по този начин спрягано селфи с Бойко Борисов тя споделя, че го направила, тъй като постоянно е харесвала мощните мъже, без значение от политическата им обязаност. Днес на драго сърце би се снимала и с президента Румен Радев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР