Секси гимнастичка е на път да детронира по сексапил Натали

...
Секси гимнастичка е на път да детронира по сексапил Натали
Коментари Харесай

Секси гимнастичка на път да детронира Натали Трифонова

 Секси гимнастичка е на път да детронира по съблазън Натали Трифонова в родния ефир. Моника Симеонова не е синоптичка, само че е водеща и състезателен кореспондент в бързо разрастващата се телевизия " България Он Еър ".

Моника 12 години е упражнявала художествена гимнастика и е била част от националния тим на България за девойки. Най-голямото й отличие е бронзов орден от международно състезание по естетическа групова гимнастика през 2012 година, което се организира във Варна. Започва да тренира художествена гимнастика още на 5 години и любовта й към този спорт не е секнала и до през днешния ден. Привързаността й към спорта тя наследила от татко си, който е някогашен национал по класическа битка. На едно от надпреварите спечелил златен орден и качил дребната Моника с него на стълбичката.С следващата купа като гимнастичка.

Моника е безапелационна, че хубостта в публицистиката сигурно оказва помощ, защото визията е първото нещо, което хората виждат в човек, а по-късно е всичко останало. За себе си споделя, че е сложен темперамент и на треньорите й не било по никакъв начин леко с нея. През 2014 година Моника се контузила и се наложило да се раздели с фантазията си за продължителна кариера и олимпийско злато в художествената гимнастика. Освен спорта Моника обожава пътешествията и животните. А с приятеля й хапват здравословни храни - главно салати, паста и месо, които самата русокоска подготвя, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР