Секси блондинка може да бъде вкарана в затвора, след като

...
Секси блондинка може да бъде вкарана в затвора, след като
Коментари Харесай

Затвор чака секси блондинка за тероризиране на футболисти

Секси русокоска може да бъде вкарана в пандиза, откакто се призна за отговорна за тероризиране на трима футболисти от Висшата лига. Орла Мелиса Слоун си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти, откакто я блокираха.

22-годишната Слоун е инфлуенсър и модел от Обединеното кралство. Според страницата й в Instagram, където е последвана от 81 000 души, тя е дипломат на онлайн фешън марка, основана в Лос Анджелис.

Работила е като продавачка в супермаркет, преди да стартира кариера в платформата Onlyfans. В един миг Орла разкри, че е спечелила £50 000 на голо, ядейки сладкиши, продавани от някогашния й шеф.

В обществените мрежи тя постоянно разгласява изявления за охолния си метод на живот и пътувания до екзотични места. Орла Мелиса Слоун също употребява страницата си в TikTok, с цел да разгласява информация за запознанства и връзки.

Орла беше упрекната в тормоз поради контактите си с трима футболни големци. Тя тероризира Бен Чилуел и Мейсън Маунт от Челси, както и Били Гилмор от Брайтън, съгласно The Sun.

Първата й среща с футболистите е, когато е поканена на празненство в къщата на Чилуел, откакто се срещнали в Instagram.

Орла Мелиса бомбардира Маунт с текстове и сменила телефонния си номер 21 пъти, откакто той траял да я блокира. Орла, изумена, даже му изпратила екранна фотография на квитанция за £12,99, които платила за нов номер, като споделила: „ Вече не закупувам храна, с цел да мога да получа повече номера. “

Тя също по този начин изпращала известия на Гилмор неведнъж за Маунт и основала акаунт в Instagram, в който разгласила „ изцяло измислени “ колажи на Чилуел с други дами.

Гилмор сподели пред съда, че тормозът е траял даже след преместването му от Челси в Брайтън, като новият му клуб е въвел ограничения за сигурност, откакто той споделил страховете си. Шотландският национал сподели:

" Не можех да дремя и трябваше да пия сънотворни, което се отрази на представянето ми. Става въпрос за човек, който срещнах един път за къс интервал от време. "

Орла призна, че е преследвала Маунт сред 19 юни 2022 година и 28 октомври, а Гилмор - сред 10 септември 2022 година и 28 октомври. Тя също се призна за отговорна по друго обвиняване за ненасилствен тормоз на Чилуел сред 20 и 29 октомври.

Присъдата е планувана за оповестяване на 20 юни 2023 година

Орла Слоун и Мейсън Маунт в никакъв случай не са имали публична връзка. Двойката е имала връзка за една нощ и са разговаряли " спорадично " в продължение на към шест месеца, разгласи съдът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР