Сексбомбата от последния сезон на Игри на волята Денислава се

...
Сексбомбата от последния сезон на Игри на волята Денислава се
Коментари Харесай

Дени и Дани са заедно

Сексбомбата от последния сезон на " Игри на волята " Денислава се е събрала с бившето си гадже Дани. Въпреки че има редица претенденти за сърцето на хубавицата, модифицираната мацка се впуска в нова случка с предходния си другар.

Зашеметяващата русокоска се е върнала при експоловинката си, с която бяха в друго шоу на Нова тв - " Един за различен ". През 2021 година двойката влезе във вилата на любовта като прясна двойка - бяха дружно към година. Месеци по-късно Дени и Дани се разделиха, само че се оказва, че остарялата обич наслойка не хваща и в този момент те още веднъж са влюбени.

Доскоро Денислава обясняваше на всички места, че няма гадже и не желае й да чуе за мъж.

Истината се оказа напълно друга. За празника на влюбените Св. Валентин русата хала е сюрпризирана от Дани с голям букет от червени рози.

Въпреки че Денислава не разкрива от кого са цветята, е несъмнено, че те са точно от старото-ново гадже. Преди седмица пък двойката бе на ски дружно. И даже качи фотография, което още повече ускорява новината ни.

Още през предходната година се заприказва, че е изцяло допустимо Денислава да се е върнала в леглото на синеокия мачо. На купона по случай финала на " Игри на волята " изненадващо Дани бе на масата на участници.

След края на фотосите на " Игрите " Денислава се залюби с спечелилия от формата Иван Рълев. Романсът им обаче завърши скоропостижно. И нищо чудно сексапилната половинка да е схванала, че точно Дани е сродната й душа.

В същото време пък мацката се уреди с нова работа. Тя ще води подкаста на " Един за различен ". Той ще се излъчва след края на всяка серия в интернет. А нощес посетител й бе не кого да е, а най-големият й зложелател в " Игри на волята " - Мартин Елвиса, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР