Сексбомбата Диляна Попова остави единствения си син Борил за отглеждане

...
Сексбомбата Диляна Попова остави единствения си син Борил за отглеждане
Коментари Харесай

Диляна Попова захвърли Борил на Блатечки и отиде да си пече дупето

Сексбомбата Диляна Попова остави единствения си наследник Борил за развъждане на татко му Асен Блатечки. Моделката отпраши на 10 000 километра надалеч от България, с цел да си пече дупето с настоящото си гадже, до момента в който артистът ще води на даскало и ще готви на поотрасналия юноша.

Диляна и настоящият й обичан Лъчезар Захариев отпрашиха за Коста Рика на дълга отмора. Тази дестинация не е изключително известна измежду родните звезди поради много високия бюджет - отмора там излиза най-малко тройно в съпоставяне с Малдивите, Бали или Тайланд, където към този момент се мъкне мало и огромно.



Двамата ще се отглеждат известно време

Почивката в Коста Рика, дружно със самолетните билети, както и с нощувките за десетина дни, излиза по 10 бона на човек.

Диляна изкарва много пари с реклами, защото хубостта й още не е повяхнала, само че в тази ситуация няма да похарчи и стотинка. Почивката й е обезпечена от нейния другар. Бизнесменът върти няколко знакови заведения на морето, по тази причина той поел разноските.

Борил остава у нас, с цел да върви на учебно заведение, а и Лъчезар поискал да се насладят на екскурзията единствено двамата с Диляна, поради което тя оставила сина си на татко му.

След като отпътува на тузарската отмора, Диляна Попова не стопира да облъчва мрежата с екзотични фотоси от почивката им в Коста Рика.



Моделката в Коста Рика
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР