Сексът винаги трябва да вълнува, да ни кара да бъдем

...
Сексът винаги трябва да вълнува, да ни кара да бъдем
Коментари Харесай

Петък е! Седем ползи от спонтанния секс

Сексът постоянно би трябвало да вълнува, да ни кара да бъдем по-добри практици, да предизвика и провокира. Кога бе последният път, в който с обичания човек се отдадохте на спонтанни интимни милувки? Сякаш сте събирали цялата пристрастеност в себе си и не сте имали самообладание да я споделите. Може да го извършите на всички места, когато и да е на деня. Вижте няколко положителни аргументи да бъдете непринудено секси по-често.

Поддържа искрата във взаимоотношенията
В натовареното всекидневие постоянно сме склонни да подценяваме смисъла на физическата фамилиарност с половинката.

Спонтанният секс оказва помощ да поддържате любовната искра посред ви и ще ви накара да мислите за тази тръпка часове по-късно. Не е ли ужасно?

Това е смяна от нормалната полова процедура
Бавният, нескончаем и сетивен секс е прелестен, само че очарованието, което бързият има, несъмнено е ненадминато. Всъщност, от време на време ваниловият е единственият сладолед, който желаеме. Вземете си го!

Интересно е да знаете, че можете да го извършите когато и да е
Представете си, че по някакво стичане на събитията може да се видите с половинката си през работния ден и тъкмо, когато минимум очаквате, да се отдадете на интимни милувки. Спонтанен секс през работния ден звучи занимателно, нали?

Намалява напрежението
Една от многочислените изгоди от постоянното правене на секс е това, че ни оказва помощ да понижим равнищата на стрес. А какво ще кажете за непринудено облекчение на напрежението?

Ще съживи връзката ви
Всяка любовна връзка минава през поредност от възходи и падения, по тази причина двамата сътрудници не трябва да се оставят на рутината. Неочакваният импровизиран секс е най-хубавият метод да съживите взаимоотношенията си, да се преоткриете полово един различен. Развълнувайте още веднъж любовта си!

Ставате по-успешни, изобретателни
Сексът може да ви направи по-креативни и уверени. Пикът на творчеството нормално се усилва, когато сексът е с този, който обичате. Освен това, хората, които се отдават на интимни милувки в утринните часове, потвърдено отиват с повече предпочитание на работа, реализират повече служебни триумфи. Ето за какво, идващият път, когато ви следва делова среща, отдайте се първо на импровизиран секс.

Помага ви да спите добре
Неочаквано и непринудено преди сън, за какво не? Ако желаете тялото ви да синтезира няколко „ положителни “ хормона, които да ви оказват помощ да спите по-добре, отдайте се на импровизиран секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР