Сексът във връзката е нещото, което с времето неминуемо притихва.

...
Сексът във връзката е нещото, което с времето неминуемо притихва.
Коментари Харесай

Вижте кои са плюсовете и минусите на връзката с женен мъж

Сексът във връзката е нещото, което с времето неизбежно притихва. Страстта прераства в обич, растяща в друго измерение.

Всичко това е доста хубаво, само че доста постоянно се случва все пак човек да се впусне в невярност.
Прочетете още
Вижте какви са плюсовете и минусите на това да спиш с женен мъж:

Плюсове

Човек изневерява с някого, който го кара да се усеща високо скъп и мечтан. Този човек няма какво да губи, когато е с вас.

Женените мъже най-често са по-възрастни. Те са изкусни в секса, знаят какво желаят и какво да дадат на една жена. Често това е привлекателно за дамите.

Тайният секс автоматизирано покачва градуса на пристрастеността и прави връзката още по-желана.

Винаги го има детайлът „ ние не би трябвало да вършим това “, което възбужда още по-силно. Мисълта, че правиш нещо отвън разпоредбите, за някои хора работи като мощен афродизиак. Знаеш, че неразрешеният плод не би трябвало да се пипа и си казваш: „ Само още един път и край... “.

Няма напън в връзките. Забавно ви е дружно. Връзката е по-скоро игра, в сравнение с обвързване.

Не се питате накъде отиват нещата, тъй като няма никакво значение. Някои хора имат потребност тъкмо от неангажиращи завършения, които да им доставят наслаждение, без да навлизат в комплицирани връзки.

Другите типове взаимоотношения са неопределени през цялото време. Никой не знае дали връзката ще просъществува. Когато просто вършиме секс с женен мъж понякога, единственото нещо, което ви интересува е да си прекарате добре.

Карате мъжа до себе си да се усеща мечтан, както и той вас. Това е нещо, което с времето стартира да избледнява при продължителните връзки. Тази обстановка ви кара да чувствате мощен кратковременен прилив на благополучие.

Жененият мъж ви засипва с похвали, тъй като за него вие сте същинска премия. Вие притежавате всичко, което за него звучи и наподобява ужасно. Чрез вас той се връща в младостта, а по този начин ви дава всичко, на което е кадърен и от което имате потребност.

Минуси

Ако хората схванат за дребната ви игричка, доста от тях ще ви осъдят и намразят.

Определението „ другата жена “ е меко казано неприятно. Това значи, че вие сте другата версия на алфа женската, в случай че приказваме със зоотерминология. Това значи, че сте номер 2. Никой не желае да е на второ място. Все в миналото това стартира да тежи.

Трябва да планирате всичко към „ същинския живот “ на мъжа. Всичко се върти към това да вършиме нещата по този начин, че да не ви заловен. За известно време е занимателно, само че по-късно стартира да ви влудява.

Малко е депресиращо да се срещате с мъж, който е подтиснат от обстоятелството, че жена му не го е дарявала с орална обич от години. Предполага се, че това е вашата цел, това чака той от вас.

Мисълта, че брачната половинка му не е зло страшилище, а жена като вас не ви дава мира. Непрекъснато мислите за това по какъв начин би се почувствала тя. Как бихте се почувствали вие на нейно място! Тя евентуално го обича...

В съзнанието ви изплува въпроса: „ Какво бъдеще ме чака? “. И упованията в действителност не са по никакъв начин положителни.

Дългът на мъжа е към жена му и фамилията му. Тази мисъл ви терзае повече, в сравнение с си мислите.

Искрено съчувствате на брачната половинка му. Вие не желаете целеустремено да съсипете нечий живот. Но желаете и вашият да е пълностоен. Надявате се в даден миг той да избере вас. Питате се дали ще се справите със обстановката, в случай че връзката ви излезе нескрито.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР