Сексът във вода или под душа е любимо занимание на

...
Сексът във вода или под душа е любимо занимание на
Коментари Харесай

Съвети и трикове при секс във вода

Сексът във вода или под душа е обичано занятие на доста двойки. Някои го намират за освобождаващо, други за засилващо възприятието на фамилиарност, до момента в който трети просто обичат разнообразието. Ако и вие сте от двойките, които разнообразяват половия си живот със секс във водата, вижте какво би трябвало да имате поради за другите обстановки и места., написа Rozali.com.
Секс под душа
Сексът под душа може да бъде занимателен и съкровен по едно и също време. Мокрото тяло на колегата несъмнено покачва възбудата. Сексът под душа също по този начин ви дава опция да развихрите въображението си и да пробвате разнообразни пози в изправено състояние. Колкото и разгорещени да се чувствате обаче, не забравяйте да бъдете деликатни във връзка с подхлъзванията.

Банята е уместно място и за соло игри, по време на които да експериментирате и да откриете какво ви харесва. Безопасно е да употребявате струята на душа, с цел да стимулирате зърната или клитора си. Единственото, което не трябва да вършиме, е да насочвате непосредствено вода към вагината си, тъй като има риск да нарушите своето естествено pH.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР