Сексът в Къщата на инфлуенсърите може и да е все

...
Сексът в Къщата на инфлуенсърите може и да е все
Коментари Харесай

Мъци харесва това: Дупето на топ мацка от "Къщата на инфлуенсърите" лъсна

Сексът в " Къщата на инфлуенсърите " може и да е към момента мираж (или пък не), само че пък изкушенията дебнат от всеки ъгъл. В леко кичозното имение е цялостно със секси мацки, на които няма по какъв начин да не обърнем по-специално внимание. Докато Николас има очи единствено за оператора Ачо, прочут и като Ачката, то Йоанна Петрова изкушава със секси дупе.

Влогърката, която взе участие в " Къщата на инфлуенсърите ", постна много гореща своя фотография в Instagram, на която демонстрира задните си елементи. Изглежда, че дупето на Йоанна има много почитатели, а измежду тях е един наш ста-а-а-р познайник - Мъци. Браво, Мъци, проличава си, че имаш усет за хубавото.

Виж още: " Стига голота, покажи разсъдък ": Андреа отново гола онлайн! Обвиниха я - не била тя по снимките 

Е, на тези естествени дадености се радва гаджето на Йоанна, който е танцьор като нея. Припомняме, че с изключение на инфлуенсърка и влогърка, Петрова се занимава професионално с танци. 

Виж още: Помните ли Sweet 16? Всички знаем Гери-Никол и Тита, само че какво се случи с Мишел?

В стори Йоанна изненада много от почитателите си, показвайки пръстен, който много наподобява на годежен. Ние обаче сме съвсем уверени, че Станислав, гаджето на Йоанна, не е направил тази значима крачка към момента. Ако това се случи, то сме сигурни, че ще е по време на някое сантиментално, инфлуенсърско и първокласно странствуване.

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР