Сексът в Игри на волята е тема, която вълнува някои

...
Сексът в Игри на волята е тема, която вълнува някои
Коментари Харесай

Мираж ли е сексът в "Игри на волята"? Говорят Паулина, Стратимир, Валентин и Рабухчиев

Сексът в " Игри на волята " е тематика, която вълнува някои почитатели на хитовото шоу на NOVA. Всеки риалити формат е предизвиквал такива пристрастености, а сме очевидци в предходни излъчвания, освен у нас, че половите прекарвания са наложителна част от сходен вид излъчвания, в които група младежи стоят затворени и изолирани за дълго време.

Виж още: Вижте Елизабет от " Игри на волята " като дете! Красавицата разяснява хранителния си режим 

Е, в " Игри на волята " участниците не са напълно затворени, само че на този стадий нито един участник не е потвърждавал за секс по време на присъединяване им в шоуто. Интересно обаче беше едно от живите включвания в Instagram на Паулина, Стратимир, Валентин и Рабухчиев, в което те беседват за последния епизод на Игрите. Междувременно обаче почитатели задават въпроси, а те им дават отговор, в случай че могат.

На едно от последните им включвания почитател се поинтересува точно от тази тематика, а четиримата дадоха отговор много забавно. Всъщност не потвърдиха, само че и не отхвърлиха дали е имало секс в Игрите, само че подметнаха топката към Вальо и загатнаха, че имало клюки. Валентин, който е в Лондон, отхвърли и съобщи, че няма нищо сходно.

Виж още: VessoU се възмути от наемите в София: 600 лева на месец, а вътре - бедност!

Междувременно напрежението в племето на Приключенците е съществено, а за мястото си в предаването ще се борят двама номинирани - Стратимир и Семира. Кой ще надделее и кой от двата лагера в племето ще намалее с един участник - следва да разберем довечера в 21 ч. по NOVA.

Виж още: Соня след " Игри на волята ": За морала, възпитанието на сина ѝ и изкуствения свят на инфлуенсърите

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/, https://www.instagram.com/valentinmichev/, https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР