Сексът в дългите връзки е спорна тема. Някои твърдят, че

...
Сексът в дългите връзки е спорна тема. Някои твърдят, че
Коментари Харесай

Защо сексът в дълга връзка е по-хубав

Сексът в дългите връзки е противоречива тематика. Някои настояват, че той може да бъде скучен, прекомерно предсказуем и просто обвързване, други пък считат, че колкото повече време минава, толкоз по-страстно става преживяването. Днес ще ви изтъкнем 5-те безспорни аргументи, поради които най-хубавият секс е този в дългата връзка.

Респект
Несъмнено уважението и зачитането на желанията и възприятията на колегата се усилват с времето. А когато приказваме за прекрасен секс, уважението е от особена значимост. Вие изпитвате прекомерно мощни страсти един към различен и сте подготвени на всичко, с цел да извършите обичания си човек благополучен.

Преодоляване на проблемите
Най-хубавият метод да преборите напрежението, а и проблемите и дребните разногласия между тях, е сексът. Вие познавате чудесно държанието в леглото на половинката си и знаете какво да очаквате. Актът ще ви отпусне, той е най-хубавото лекарство против напрежението, изключително с индивида, който обичате.

Защото не се постанова да водите договаряния
Понякога сексът може да бъде импровизиран, различен път не чак толкоз импровизиран. Но при всички случаи не се постанова да говорите прекалено много или да си вършиме изтощителни ангажименти. Всичко може да се случи и единствено с един взор. Какво по-хубаво?

Желанието за многообразие се усилва
Да, сексът в дълга връзка може да бъде досадно обвързване, само че това няма да се случи, в случай че вие не го позволите. Истината е, че всеки от нас би желал да внесе многообразие в интимния живот, когато е с някого отдавна. Желанието за нови чувства идва напълно естествено с годините, а този порив поддържа искрата сред влюбените.

Вие сте изцяло почтени един с различен
Съвсем обикновено е да изпитвате терзания и не всеки път да бъдете изцяло откровени с новия сътрудник в живота си. С времето обаче се отпускате и усещате, че можете да се доверите изцяло на половинката си, а това е чудесна причина за страховит секс. Няма нищо по-хубаво от това да захвърлите задръжките си, когато палувате в леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР